INSTRUCTIE VIDEO'S

HIERONDER VINDT U EEN AANTAL HANDIGE INSTRUCTIE VIDEO'S OVER ONZE MDP PRODUCTEN EN HOE U DEZE BEST KUNT GEBRUIKEN OM TOT EEN PERFECT EINDRESULTAAT TE KOMEN.

MDP STUC PRIM

De "MDP Stuc Prim" dient als eerste laag te worden opgezet bij nieuwe, zuigende ondergronden om te hechting te verbeteren en zorgt hierdoor voor een sterke basis. Deze primer wordt aangebracht met een vachtroller over het gehele oppervlak.

MDP AQUA FIX

"MDP Aqua Fix" is een extreem waterdicht product. Door zijn unieke samenstelling is deze kant en klare "MDP Aqua Fix" perfect scheur-overbruggend en 100% waterdicht. Gelijkmatig aanbrengen met een vachtroller over de gehele oppervlakte. In de hoeken gebruiken we de "MDP Aqua Band" om scheuren en barsten te voorkomen. 
In "natte cellen" dient u 3 lagen "Aqua Fix" aan te brengen, op andere plaatsen is 1 laag voldoende.

MDP MINERAL STUC

Onze MDP Mineral Stuc is kant en klaar en wordt voor u op kleur gemengd, met de mengmachine. Zo bent u zeker dat u iedere keer identiek dezelfde kleur krijgt. De "Mineral Stuc" is verkrijgbaar in 3 korreldiktes en wordt steeds aangebracht met een Frans mes of ander plamuurmes. 

Oppervlakken die onderworpen worden aan een hoge belasting zoals: vloeren, aanrechtbladen, douches,... krijgen 3 lagen "Mineral Stuc". Bij oppervlakken met een lagere belasting zijn 2 lagen "Mineral Stuc" voldoende.

MDP SEAL & PROTECT

Om een lange duurzaamheid en een gemakkelijk onderhoud te verzekeren "sealen" we als laatste af met onze "Seal & Protect". Een watergedragen 2K vernis met een fluweel matte uitstraling. De betonlook komt zo nog beter tot zijn recht en zorgt hiermee voor een adembenemende finish. 

"Seal & Protect" is aan te brengen met een vachtroller in één laag voor laag belaste oppervlakken. Voor hoog belaste oppervlakken zoals: douches, aanrechtbladen, vloeren,... worden 2 tot zelfs 3 lagen "Seal & Protect" gezet om een lange levensduur te garanderen.

Flexibiliteit van 

mineral stuc

Traditionele betoncire zijn niet flexibel en dus gevoelig voor barsten. Een bekent probleem bij stuc is dan ook dat u vaak barsten en scheuren krijgt als de ondergrond werkt. Hieronder in het filmpje ziet u een demonstratie van hoe dit gebeurd. De plaat wordt ligt gebogen net als een mogelijk bewegende (werkende) ondergrond. En meteen krijgt u een barst in de stuc. 

Het verschil met "MDP mineral stuc" is dat deze wél flexibel is. Hierdoor zal u geen last krijgen van scheuren of basten in de stuc. Zoals in de video hier beneden wordt gedemonstreerd. U ziet duidelijk dat de plaat met de stuc gemakkelijk kan worden gebogen zonder dat de stuc barst.